Vanaf heden ook whatsappen mogelijk via PlanRijles

PlanRijles WhatsApp

Binnen het PlanRijles systeem was het al langer mogelijk per sms contact te leggen met de leerlingen binnen uw PlanRijles account. Op veler verzoek hebben we nu ook een koppeling met whatsapp gemaakt. Bij leerlinggegevens kunt u nu eenvouding op de whatsappbutton klikken en u wordt gelijk doorgeschakeld naar de betreffende leerling. Dit allemaal zonder dat u de gegevens van uw leerlingen in uw telefoon moet zetten. Dat leek ons wel zo handig. Meer informatie over de nieuwe functie vindt u binnen PlanRijles onder het kopje ‘updates’.

Mist u functies binnen uw PlanRijles account? Laat het ons weten! We passen ons systeem graag aan op uw wensen. U kunt contact met ons leggen via e-mail ([email protected]) en via de contactpagina.