Hit the Road stopt. Wat kan Flexpulse voor u betekenen?

Hit the Road binnenkort stoppen. Als u op dit moment nog gebruik maakt van de software van Hit the Road, dan bent u wellicht wel op zoek naar een nieuwe rijschoolsoftwareleverancier. Flexpulse is één van deze softwareleveranciers waar u  terecht kunt. Daarom hebben we voor u op een rijtje gezet wat de voordelen zijn indien u overstapt naar Flexpulse Rijschoolsoftware. Ons platform is genaamd “PlanRijles”.

Zorgeloos overstappen vanaf Hit the Road

Natuurlijk wilt u zorgeloos overstappen van Hit the Road naar PlanRijles. Het overstappen is voor u geheel gratis. Daarnaast zijn er geen opstartkosten. Als u voor 31 december overstapt, dan kunt u, zolang als uw contract nog loopt bij Hit the Road, kosteloos gebruik maken van PlanRijles. U gaat pas betalen voor Planrijles na 31 december 2019.

Wij helpen u graag met de overstap en zullen waar mogelijk gegevens voor u geautomatiseerd overzetten.

Het invoerproces wordt versneld en vermindert fouten door de integratie van een kopppeling met eID-reader binnen Plan Rijles.

eID logo

U kan de eID- reader  binnen Plan Rijles voor het volgende gebruiken:

Snel en zonder fouten inschrijven en/of identificeren van uw nieuwe leerlingen. Door middel van de eID kaartlezer kunnen kandidaatsgegevens automatisch worden aangevuld. Volledige naam, adresgegevens, pasfoto, geboortedatum etc. worden automatisch voor u ingevuld bij het toevoegen van een nieuwe kandidaat. Dit zal het invoerproces aanzienlijk versnellen en de kans op fouten verminderen.

PlanRijles bespaart u maar liefst vijf uur per week

Als u gebruik maakt van PlanRijles en u geeft fulltime rijles, dan bespaart u maar liefst vijf uur per week. Dit is vijf uur per week die u minder kwijt bent aan het nabellen van leerlingen, afspraken inplannen, checken of de facturen wel betaald zijn, et cetera. U kunt dit allemaal vanuit uw auto doen. Deze vijf uur per week kunt u vullen met extra rijlessen. Dat betekent voor u extra omzet en daardoor extra winst. Daarnaast zal het gebruik van onze software een aanzienlijke hoeveelheid werk en daarmee natuurlijk ook kosten sparen aan de kunt van uw boekhouder(ster). Op deze manier zal uw investering in PlanRijles zichzelf zeer snel terugverdienen, en zult u zelfs meer over gaan houden.

Met PlanRijles bespaart u op de kosten van de boekhouder/accountant

Door gebruik te maken van PlanRijles staat alles automatisch en gestructureerd op een rijtje. U geeft uw boekhouder/accountant gratis toegang tot uw gegevens in het systeem. De boekhouder is veel minder tijd kwijt met uw boekhouding, omdat alles in een duidelijk overzicht is terug te vinden. Hierdoor bespaart u geld.

De maandelijkse investering in PlanRijles is geheel aftrekbaar

Het bedrag dat u maandelijks in PlanRijles investeert, is geheel aftrekbaar. Dat betekent dat u netto nog minder betaalt voor PlanRijles. Samen met de vijf uur die u extra per week bespaart voor meer rijlessen, levert u dus nog meer omzet en nog meer winst op.

Een kandidaat mist nog minder vaak zijn/haar rijles

Uw kandidaten ontvangen automatisch een herinnering met betrekking tot geplande lessen. Dit betekent dat het minder vaak zal voorkomen dat een kandidaat zijn/haar rijles mist. Daardoor houdt u meer tijd over, omdat uw afspraken in het algemeen zullen doorgaan.

De hele debiteurenadministratie in één systeem

Met PlanRijles heeft u uw gehele debiteurenadministratie, inclusief betalingsherinneringen, in één systeem. Zo heeft u een makkelijk overzicht. U kunt tevens uw boekhouder geheel kosteloos toegang geven tot de financiële gegevens, zodat de boekhouder gemakkelijk en snel de administratie bij kan houden en eventueel de btw- en inkomstenbelastingaangifte kan doen.

PlanRijles heeft een koppeling met diverse  boekhoudpakketten

PlanRijles heeft een koppeling met diverse boekhoudsoftware voor uw boekhouding. Wanneer uw boekhoudpakket (nog) niet wordt ondersteund door een koppeling in PlanRijles, dan kunnen wij alsnog eenvoudig uw administratie overzetten. U exporteert uw administratie en boekingen naar CSV bestanden in Excel en wij zetten dat over in PlanRijles. Uiteraard staan wij voor u klaar om u hierbij te helpen.

Alle benodigde attesten in een handomdraai

Alle vereiste attesten en documenten worden ondersteund. Ook het jaarregister print u eenvoudig af. Bij zowel de gele kaart als de dagelijkse fiche kunt u zelf aangeven of deze leeg of vooraf ingevuld moet worden geprint.

De software is geschikt voor alle mobiele apparatuur

PlanRijles werkt op alle mobiele apparatuur en natuurlijk ook op de computer. Het enige wat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding. Om gebruik te maken van de app typt u “planrijles.nl” in de browser van het apparaat in en u logt in met uw eigen gebruikersgegevens. Het systeem past zich vanzelf aan de grootte van uw beeldscherm aan.

Gratis en vrijblijvend een demonstratie op locatie voor iedereen

Of u nou een grote of een kleine rijschool heeft, het team van Flexpulse komt graag geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om een demonstratie van ons product op locatie te geven. Daarna beslist u zelf of u de overstap naar ons wilt maken of niet.

Goede begeleiding bij al uw vragen 

Flexpulse heeft veel verschillende instructievideo’s opgenomen waarin wij stap voor stap uitleggen hoe PlanRijles werkt. Komt u er nog niet uit? Dan klikt u op de betreffende pagina op het vraagteken, rechts boven in het scherm. U klikt vervolgens op ‘Vraag stellen’ en dient direct een hulpverzoek in bij onze helpdesk. U ontvangt hier dezelfde dag en vaak al vrijwel direct een reactie op. Op deze manier zorgt Flexpulse ervoor dat u altijd zo snel mogelijk weer vooruit kunt in PlanRijles. Komt u er desondanks nog niet uit, dan staat het team van Flexpulse u uiteraard graag telefonisch te woord om u te helpen met al uw vragen.

De eerste drie maanden 50% korting

De eerste drie maanden krijgt u maar liefst 50% korting op het maandbedrag om PlanRijles te gebruiken. Daarnaast betaalt u geen opstartkosten (ter waarde van €124,95).

Maandelijks opzegbaar

Maakt u de overstap naar PlanRijles en blijkt dat het systeem toch niet helemaal bij u past? Ook dan wil Flexpulse het beste voor u. Daarom werken wij niet met jaarcontracten en/of andere vaste contractvormen, maar is PlanRijles gewoon maandelijks opzegbaar.

Een alles-in-één pakket, zonder extra kosten

De investering die u maandelijks doet in PlanRijles is inclusief toekomstige updates en biedt u toegang tot alle functionaliteiten van het pakket. U hoeft dus niets extra’s te betalen, zodra u gebruik wilt maken van een extra functionaliteit of van een nieuwe update. Extra modules of aanvullende pakketten hoeft u dus niet aan te schaffen. Uw gehele administratie wordt geautomatiseerd in dit totaalpakket van PlanRijles.

Facturen eenvoudig opsplitsen en verzenden

Met PlanRijles is het opsplitsen en verzenden van facturen kinderspel. Facturen worden eerder voldaan, doordat leerlingen gemakkelijk via Ideal kunnen betalen. Deze betaling koppelt het systeem direct aan de betreffende factuur, waardoor u uw bankrekening niet meer hoeft te controleren op de betaling.

Vanaf vier lesgevers is een korting mogelijk

Heeft u een grotere rijschool met meerdere lesgevers? Dan is het wellicht mogelijk om korting te krijgen op het maandbedrag voor het gebruik van PlanRijles. Wij gaan hier graag met u over in gesprek.

Wilt u zelf ervaren welke voordelen Planrijles u oplevert?Foto verzameling Apple Flexpulse website

Wilt u zelf ervaren welke voordelen PlanRijles u oplevert? U kunt PlanRijles geheel vrijblijvend en gratis vier weken lang uittesten. U krijgt toegang tot alle mogelijkheden die ons systeem u kan bieden. U kunt zelf zien en ervaren wat bij u past en hoe dit het beste voor u werkt.

Klik hier op een demonstratie account aan te vragen.