Administratie rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Vier weken gratis uitproberen

Software voor de administratie van uw rijschool

Regel de administratie van uw rijschool met onze applicatie PlanRijles. Of het nu gaat om financiële administratie, de planning van rijlessen of het overzicht van geplande examens en resultaten, Flexpulse Rijschoolsoftware heeft alles op één platform voor u beschikbaar. U wilt zich met uw rijschool natuurlijk richten op het geven van rijlessen en minder op de administratie. PlanRijles is dan ook een gegarandeerde tijd- en geldbesparing.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De administratie van uw rijschool in een complete applicatie

U heeft net een rijles gegeven en moet binnen een kwartier starten met de volgende kandidaat. Op zo’n moment is er uiteraard weinig tijd voor het versturen van een factuur of het plannen van een volgende les. Met onze software zijn dit soort zaken zo geregeld. Of u nu ervoor kiest om onderweg, op kantoor of thuis de administratie te regelen, overal heeft u een handig overzicht hiervan op uw mobiele apparaat. Zowel grote als kleine rijscholen hebben baat bij onze rijschoolsoftware, omdat de functionaliteiten compleet zijn. Wij geven u graag meer uitleg in onze online demonstratie.

Probeer nu gratis

Wij bieden u de mogelijkheid om de software vier weken gratis uit te proberen. Heeft u hulp nodig? Dan biedt onze online training uitkomst. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Bel naar 03/5009390 of vul het contactformulier in.