Agendasysteem rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Vier weken gratis uitproberen

Een handig en compleet agendasysteem voor uw rijschool

Een goed agendasysteem is onmisbaar voor uw rijschool. Een duidelijke agenda en planning zorgen ervoor dat uw rijschool betrouwbaar en professioneel is. Tegenwoordig is het digitaliseren van een agenda voor bedrijven als een rijschool niet meer weg te denken. Met PlanRijles weet u zeker dat u een compleet en gebruiksvriendelijk agendasysteem in huis haalt, ook wanneer uw rijschool al met een gedigitaliseerde agenda werkt. Waarom? Omdat niet alleen de agenda en planning onderdeel zijn van de software, maar ook vele andere financiële en administratieve zaken.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

Een agendasysteem voor uw rijschool waarmee u tijd kunt besparen

Tijdens het geven van rijlessen is het handig dat u een agenda heeft om de planning voor uw rijschool bij te houden. Wat is er nu handiger dan dit gewoon op uw smartphone te doen? Ook bespaart u tijd met administratieve zaken, bijvoorbeeld facturatie, en weet u zeker dat u geen foute planningen maakt. U kunt eenvoudig de complete agenda voor uw rijschool digitaliseren met de handige rijles-app, die op zowel iPhone als Android smartphones te gebruiken is.

Voor instructeurs en leerlingen een must-have

Ieder soort rijschool, van klein tot groot en voor uiteenlopende vervoersmiddelen, kan een agenda digitaliseren met PlanRijles. Voor ieder soort rijschool is de planning in de digitale agenda heel eenvoudig te maken en te beheren. Ook de leerlingen plannen hun rijlessen eenvoudig in, waardoor de communicatie tussen u en hen soepel verloopt. Het agendasysteem van onze applicatie is voor leerlingen ook handig vanwege automatische herinneringen, waardoor zij niets vergeten en uw rijschool niet onnodig tijdverlies lijdt. Daarnaast kunnen zij handig rijlespakketten aanschaffen via a.a. Bancontact, Belfius, KBC/CBC en ING HomePay en is alles controleerbaar voor ouders.

Maak gebruik van de gratis demo

Het agendasysteem en alle andere functionaliteiten kunt u vier weken gratis uitproberen bij Flexpulse Rijschoolsoftware. U kunt bovendien gebruikmaken van de online demonstratie, zodat u precies weet hoe u de agenda voor uw specifieke rijschool gebruikt en hoe u het digitaliseren ervan gemakkelijk regelt. Heeft u vragen? Bel gerust naar 03/5009390 of vul het online contactformulier in.