PlanRijles App voor leerlingen en Lesgevers

Flexpulse PlanRijles ondersteund ieder beeldformaat

De PlanRijles-app is geschikt voor alle mobiele apparatuur. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding. Om gebruik te maken van de applicatie voor het plannen en beheren van rijlessen, downloadt u eenvoudig de app in de App Store, Google Play of in de Huawei App Gallery.

Ook als u gebruik maakt van een Microsoft Windows tablet of willekeurig welk ander mobiel apparaat dan kunt u gebruik maken van PlanRijles.

Typ simpelweg “planrijles.be” in de browser van het betreffende apparaat en het systeem zal zich feilloos aanpassen aan de grootte van uw scherm.

Via de Plan Rijles App kunnen zowel lesgevers als kandidaten eenvoudig hun rijlessen inplannen en administratie bijwerken. De Plan Rijles App synchroniseert met de rijschoolsoftware Plan Rijles.

Google play
App Store
App Gallery Huawei 3

Leerling versie

Via de app biedt u uw leerlingen altijd een glashelder inzicht in o.a. de geplande afspraken, het maakt daarbij niet uit of leerlingen rijlessen zelf inplannen, of dat uw rijschool dit voor ze doet.

Het systeem is  overzichtelijk ingedeeld en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien ontvangen uw leerlingen één dag voor de rijles een automatische herinnering  per e-mail en indien gewenst zelfs ook per Sms.

Lesgever versie

De lesgeversversie van de rijles-app biedt alle mogelijkheden van de PlanRijles Rijschoolsoftware, inlcusief de volgende mogelijkheden:

  • Het vrijgeven van lesuren
  • Het inzien en bewerken van afspraken
  • Het verzenden van facturen en het verkopen van producten
  • Het invullen van kilometerregistratie

Doordat u alle gegevens in één applicatie verwerkt, hoeft u niet meer voor elke rijles een hoop administratie te doen. Kortom, u beschikt over een totaalsysteem voor de hele onderneming. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van PlanRijles? Bekijk dan ook eens de functionaliteitenpagina.

Probeer PlanRijles zelf