App voor Android & Apple

Google Play

App store

Onze software ondersteund door middel van een app de meest verkochte telefoons, tablets en notebooks van o.a. merken als Samsung en Apple. Maar wist u dat wij eigenlijk alle mobiele apparatuur ondersteunen? De enige eis is een werkende internetverbinding.

Dus ook als u gebruik maakt van een Microsoft Windows tablet of willekeurig welk ander mobiel apparaat dan kunt u gebruik maken van PlanRijles. Typ simpelweg “planrijles.be” in de browser van het betreffende apparaat en ons systeem zal zich feilloos aanpassen aan de grootte van het scherm.

Via de Plan Rijles App kunnen zowel lesgevers als kandidaten eenvoudig hun rijlessen inplannen en administratie bijwerken. De Plan Rijles App synchroniseert met de rijschoolsoftware Plan Rijles.

Kandidaatversie
De applicatie biedt kandidaten een complete omgeving waarin rijlessen kunnen worden ingepland (instelbaar), bestellingen kunnen worden geplaatst (instelbaar) en afspraken kunnen worden ingezien.

Lesgeversversie
Lesuren kunnen worden vrijgegeven, afspraken kunnen worden ingezien en bewerkt, producten kunnen worden verkocht, facturen kunnen worden verzonden en ook de kilometerregistratie kan direct vanaf de mobiele telefoon worden ingevuld.

Probeer onze software nu zelf!

Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen