PlanRijles nu proberen!

Hoe kunnen wij u een demonstratie aanbieden?

Probeer onze rijschool-software zelf

Gratis en vrijblijvend 14 dagen Flexpulse Rijschoolsoftware online uitproberen

Liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgt door een van onze medewerkers

Of een afspraak op locatie?

Persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs

girl-working-in-an-imac-while-wearing-glasses-at-the-office-a162604-scaled

PlanRijles direct gratis uitproberen

Probeer Flexpulse PlanRijles gratis en vrijblijvend 14 dagen uit. Vraag snel een demo aan en maak kennis met alle functies binnen ons systeem.

Gedurende de proefperiode kunt u het PlanRijles systeem uitproberen waardoor u een goed beeld heeft.
Tussentijds nemen wij een keer contact met u op om te vragen of alles duidelijk is en of u wellicht vragen of opmerkingen heeft. U zit nergens aan vast.

Online demonstratie (Zoom meeting)

Flexpulse blijft graag innoveren in de rijschoolbranche. Daarom kunnen wij u een geheel persoonlijke online demonstratie aanbieden via een programma zoals bijvoorbeeld “Zoom”. Tevens is het natuurlijk ook mogelijk om een online demonstratie te verzorgen voor een vooraf door u geselecteerde groep mensen, op deze manier krijgen ook uw medewerkers een goed beeld van het product.

Demonstratie bij u op locatie

Flexpulse Rijschoolsoftware biedt u geheel kosteloos een training, demonstratie of workshop op iedere gewenste locatie in België. Tijdens deze sessies wordt u o.a. uitgelegd hoe u uw administratie kunt vereenvoudigen met behulp van de rijschool software Plan Rijles.

Deze afspraken kunnen op iedere gewenste locatie worden georganiseerd. Natuurlijk bieden wij ook trainingen van uw personeel bij u op locatie, bij ons op kantoor of iedere andere gewenste locatie.

Google Play klein
appstore klein