Functionaliteit in Plan Rijles

Rijschool groot
Rijschool Klein
Grote Rijscholen

Wij ondersteunen met onze software diverse grote tot zeer grote rijscholen in België. Van bedrijven met enkele wagens tot rijscholen met tientallen voertuigen in diverse lescategorieën.

Kleine Rijscholen

Doordat de software niet in modules is opgebouwd kunnen kleine rijscholen profiteren en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als grote rijscholen, maar dan zonder de ballast.

Flexpulse animatie iedere lescategorie ondersteund
Flexpulse animatie onderweg op kantoor en thuis
Iedere Lescategorie

Plan Rijles ondersteund iedere denkbare lescategorie van auto tot taxi, tractor, hoogwerker etc. etc. Eventuele afwijkende categorieën kunnen we voor u toevoegen.

Overal beschikbaar

U kunt met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket zowel thuis, kantoor en/of onderweg werken. Voor Android,  iOS en Huawei zijn er apps beschikbaar maar Plan Rijles is geschikt voor iedere mobiele telefoon en tablet.

Alles in één systeem

Flexpulse Rijschoolsoftware werkt niet met lastige en kostbare losse modules. Wij leveren een zeer uitgebreid totaalpakket voor een vaste lage prijs!

Dynamische agenda

Al uw afspraken met leerlingen in één handeling aangepast of zelfs verplaatst naar een andere dag of instructeur? Het kan allemaal met PlanRijles dé rijschoolsoftware voor grote en kleine rijscholen.

PlanRijles transparantie naar ouders, betalen met mister cash, automatische herinneringen en zelf lessen plannen
Altijd beschikbaar, eID koppeling, Agenda voor iedere lesgever en instellen eigen beschikbaarheid in Planrijles
Belangrijke functionaliteiten

Enkele belangrijke functionaliteiten zijn o.a. de transparantie naar de ouders van kandidaten, de mogelijkheid om te betalen met Bancontact, het geïntegreerde automatische herinneringssysteem en niet te vergeten de mogelijkheid voor leerlingen om zelf rijlessen te reserveren (instelbaar).

En meer ….

Daarnaast is Flexpulse Plan Rijles overal beschikbaar, snel, stabiel en zeer goed beveiligd. U kunt de beschikbaarheid van u en/of uw personeel vooraf instellen. Natuurlijk bied het pakket een koppeling met eID en een aparte agenda voor iedere lesgever.

Flexpulse animatie Gratis training voor personeel op locatie
Flexpulse animatie mogelijkheden boekhouder
Gratis training/demonstratie personeel

Wij bieden u een volledig gratis training/demonstratie aan uw personeel. Dit doen we bij u op locatie of bij ons op kantoor. Eventueel kunnen we dit ook digitaal (op afstand) doen door middel van een schermdeling via de computer.

Boekhouder(ster)

De boekhouder(ster) kan middels een eigen account inloggen in Plan Rijles. De rijschool software ondersteunt verder diverse externe boekhoudprogramma’s zoals o.a. Exact Online, Snelstart, Twinfield en vele anderen. Ook exporteren naar  Excel behoort tot de mogelijkheden.

Facturen splitsen in termijnen

In PlanRijles heeft u de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren facturen te splitsen in termijnen.
U kunt splitsen op data, op aantal lessen maar ook in aantal lesminuten. Natuurlijk bevat PlanRijles ook een uitgebreide mogelijkheid offerte’s op te stellen en een mogelijkheid een factuur in te plannen en later te verzenden.

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van uw franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel ook aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud u als franchisegever de regie en weet u exact wat er binnen uw organisatie speelt.

Flexpulse animatie geen vast contract
Flexpulse Animatie overstapservice
Geen vast contract!

Wij werken zonder vast contract, na de startaanbieding kunt u dus maandelijks opzeggen.

Overstapservice

Zit u toevallig vast aan een contract van een andere aanbieder en wilt desondanks toch overstappen?
Bij ons is het mogelijk om volledig gratis gebruik te maken van Plan Rijles gedurende de resterende contractperiode van de huidige aanbieder. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen met het overzetten van uw huidige administratie.

Kilometerregistratie bijhouden in PlanRijles
WhatsApp in PlanRijles voor onderweg en op kantoor
Kilometerregistratie in PlanRijles

In Planrijles is het mogelijk om zonder extra kosten de kilometerregistratie van uw complete wagenpark bij te houden. Natuurlijk is onze kilometerregistratie volledig fiscusproof. PlanRijles bied de mogelijkheid de kilometerregistratie uitgebreid te filteren en na afloop kunt u de gegevens gemakkelijk exporteren naar een overzichtelijk Excel bestand.

Whats App

U kunt in PlanRijles gebruik maken van WhatsApp. U kunt berichten versturen via uw mobiele telefoon maar ook via een computer op kantoor.

Inkomende en uitgaande facturen verwerken in PlanRijles
Flexpulse ondersteund iedere pinautomaat
Inkomende en uitgaande facturen verwerken

Het is mogelijk om met PlanRijles zowel uw inkomende alsook uw uitgaande facturen te verwerken. Daarnaast beschikt onze rijschoolsoftware over een handig omzet overzicht, uit dit overzicht haalt u eenvoudig alle informatie die nodig is om uw btw aangiftes zonder problemen zelf in te dienen.

Pinautomaten

Flexpulse PlanRijles ondersteund ieder type pinautomaat, het is dus niet nodig een nieuw apparaat aan te schaffen en/of een nieuw contract af te sluiten. Heeft u nog geen pinautomaat en wilt u hier wel graag gebruik van gaan maken? Dan bent u bij ons geheel vrij in het kiezen van een geschikte automaat.

eID logo
Bancontact logo kader
Automatisch aanvullen kandidaatsgegevens met eID

Door middel van de eID kaartlezer kunnen kandidaatsgegevens automatisch worden aangevuld in PlanRijles. Volledige naam, adresgegevens, pasfoto, geboortedatum etc. worden automatisch voor u ingevuld bij het toevoegen van een nieuwe kandidaat. Dit zal het invoerproces versnellen en de kans op fouten verminderen.

Bancontact

Via onze partner Mollie kunt u wanneer u werkt met Flexpulse PlanRijles betalingen verwerken van o.a. Bancontact, KBC/CBC, ING HomePay en Belfius indien gewenst kunt u ook Mastercard, Visa en American Express betalingen verwerken.

Wij ondersteunen ieder type rijschool!
Kleine Rijscholen
Middel Rijscholen
Grote Rijscholen
Franchise Rijscholen
kleine rijschool
Middel grote rijschool
grote rijschool
franchise rijschool
Google play
App Store
App Gallery Huawei 3

Probeer onze software zelf!