Functionaliteit in Plan Rijles

Rijschool groot

Grote Rijscholen

Wij ondersteunen met onze software diverse grote tot zeer grote rijscholen in België. Van bedrijven met enkele wagens tot rijscholen met tientallen voertuigen in diverse lescategorieën.

Rijschool Klein

Kleine Rijscholen

Doordat de software niet in modules is opgebouwd kunnen kleine rijscholen profiteren en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als grote rijscholen, maar dan zonder de ballast.

Flexpulse animatie iedere lescategorie ondersteund

Iedere Lescategorie

Plan Rijles ondersteund iedere denkbare lescategorie van auto tot taxi, tractor, hoogwerker etc. etc. Eventuele afwijkende categorieën kunnen we voor u toevoegen.

Flexpulse animatie onderweg op kantoor en thuis

Overal beschikbaar

U kunt met dit flexibele rijschoolsoftwarepakket zowel thuis, kantoor en/of onderweg werken. Voor Android,  iOS en Huawei zijn er apps beschikbaar maar Plan Rijles is geschikt voor iedere mobiele telefoon en tablet.

Alles in één systeem

Flexpulse Rijschoolsoftware werkt niet met lastige en kostbare losse modules. Wij leveren een zeer uitgebreid totaalpakket voor een vaste lage prijs!

Dynamische agenda

Al uw afspraken met leerlingen in één handeling aangepast of zelfs verplaatst naar een andere dag of instructeur? Het kan allemaal met PlanRijles dé rijschoolsoftware voor grote en kleine rijscholen.

PlanRijles transparantie naar ouders, betalen met mister cash, automatische herinneringen en zelf lessen plannen

Belangrijke functionaliteiten

Enkele belangrijke functionaliteiten zijn o.a. de transparantie naar de ouders van kandidaten, de mogelijkheid om te betalen met Bancontact, het geïntegreerde automatische herinneringssysteem en niet te vergeten de mogelijkheid voor leerlingen om zelf rijlessen te reserveren (instelbaar).

Altijd beschikbaar, eID koppeling, Agenda voor iedere lesgever en instellen eigen beschikbaarheid in Planrijles

En meer ….

Daarnaast is Flexpulse Plan Rijles overal beschikbaar, snel, stabiel en zeer goed beveiligd. U kunt de beschikbaarheid van u en/of uw personeel vooraf instellen. Natuurlijk bied het pakket een koppeling met eID en een aparte agenda voor iedere lesgever.

Flexpulse animatie Gratis training voor personeel op locatie

Gratis training/demonstratie personeel

Wij bieden u een volledig gratis training/demonstratie aan uw personeel. Dit doen we bij u op locatie of bij ons op kantoor. Eventueel kunnen we dit ook digitaal (op afstand) doen door middel van een schermdeling via de computer.

Flexpulse animatie mogelijkheden boekhouder

Boekhouder(ster)

De boekhouder(ster) kan middels een eigen account inloggen in Plan Rijles. De rijschool software ondersteunt verder diverse externe boekhoudprogramma’s zoals o.a. Exact Online, Snelstart, Twinfield en vele anderen. Ook exporteren naar  Excel behoort tot de mogelijkheden.

Facturen splitsen in termijnen

In PlanRijles heeft u de mogelijkheid om op 3 verschillende manieren facturen te splitsen in termijnen.
U kunt splitsen op data, op aantal lessen maar ook in aantal lesminuten. Natuurlijk bevat PlanRijles ook een uitgebreide mogelijkheid offerte’s op te stellen en een mogelijkheid een factuur in te plannen en later te verzenden.

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van uw franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel ook aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud u als franchisegever de regie en weet u exact wat er binnen uw organisatie speelt.

Flexpulse animatie geen vast contract

Geen vast contract!

Wij werken zonder vast contract, na de startaanbieding kunt u dus maandelijks opzeggen.

Flexpulse Animatie overstapservice

Overstapservice

Zit u toevallig vast aan een contract van een andere aanbieder en wilt desondanks toch overstappen?
Bij ons is het mogelijk om volledig gratis gebruik te maken van Plan Rijles gedurende de resterende contractperiode van de huidige aanbieder. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen met het overzetten van uw huidige administratie.

Kilometerregistratie bijhouden in PlanRijles

Kilometerregistratie in PlanRijles

Wist u dat het in Planrijles mogelijk is om zonder extra kosten de kilometerregistratie van uw complete wagenpark bij te houden?

PlanRijles biedt u de mogelijkheid de kilometerregistratie uitgebreid te filteren en na afloop kunt u de gegevens gemakkelijk exporteren naar een overzichtelijk Excel bestand.

WhatsApp in PlanRijles voor onderweg en op kantoor

Whats App in PlanRijles

U kunt in PlanRijles gebruik maken van WhatsApp. U kunt natuurlijk berichten versturen via uw mobiele telefoon maar ook via een computer thuis of op kantoor. Kandidaten hoeven hiervoor niet in uw persoonlijke contactenlijst van uw mobiele telefoon te staan.

Linken naar eigen filmpjes in de voortgangskaart

Wist u dat het in Flexpulse PlanRijles mogelijk is om uw eigen digitale leskaart ofwel voortgangskaart aan te maken?

U kunt deze voorzien van een uitleg per onderdeel, er is ruimte voor opmerkingen van de instructeur, er is een mogelijkheid om huiswerkopdrachten te verzenden naar uw leerling en natuurlijk kunt u uw eigen gewenste video’s plaatsen bij ieder onderdeel op de voortgangskaart. Deze nieuwe functie zal voor al onze nieuwe en bestaande klanten compleet kosteloos worden aangeboden.

Eigen huisstijl & koppeling eigen website

Wist u dat u binnen Flexpulse PlanRijles uw eigen huisstijl kunt voeren?

Daarnaast kunt u uw eigen website koppelen met PlanRijles zodat uw leerlingen rechtstreeks inschrijven in PlanRijles, dit spaart u een hoop werk! Natuurlijk is het voor uw leerlingen tevens mogelijk om in te loggen via uw eigen website, wel zo handig!

Inkomende en uitgaande facturen verwerken in PlanRijles

Inkomende en uitgaande facturen verwerken

Het is mogelijk om met PlanRijles zowel uw inkomende alsook uw uitgaande facturen te verwerken. Daarnaast beschikt onze rijschoolsoftware over een handig omzet overzicht, uit dit overzicht haalt u eenvoudig alle informatie die nodig is om uw btw aangiftes zonder problemen zelf in te dienen.

Flexpulse ondersteund iedere pinautomaat

Betaalautomaten in PlanRijles

Flexpulse PlanRijles ondersteund ieder type betaalautomaat, het is dus niet nodig een nieuw apparaat aan te schaffen en/of een nieuw contract af te sluiten. Heeft u nog geen betaalautomaat en wilt u hier wel graag gebruik van gaan maken? Dan bent u bij ons geheel vrij in het kiezen van een geschikte automaat.

Alle functies PlanRijles ook onderweg beschikbaar

Wist u dat u ook alle functionaliteit van PlanRijles in de App kunt gebruiken?
Door een slimme oplossing is het mogelijk om alle functies die u normaal op kantoor of laptop zou gebruiken, ook te gebruiken met al uw mobiele apparaten ongeacht besturingssysteem of merk. Wij hebben Apps beschikbaar voor Apple, Android en Huawei.

Aangenaam wij zijn Flexpulse RijschoolSoftware

Krijg een korte indruk over wie wij zijn en wat we voor u en uw rijschool kunnen betekenen.

Automatisch aanvullen kandidaatsgegevens met eID

Door middel van de eID kaartlezer kunnen kandidaatsgegevens automatisch worden aangevuld in PlanRijles. Volledige naam, adresgegevens, pasfoto, geboortedatum etc. worden automatisch voor u ingevuld bij het toevoegen van een nieuwe kandidaat. Dit zal het invoerproces versnellen en de kans op fouten verminderen.

Bancontact in PlanRijles

Via onze partner Mollie kunt u wanneer u werkt met Flexpulse PlanRijles betalingen verwerken van o.a. Bancontact, KBC/CBC, ING HomePay en Belfius indien gewenst kunt u ook Mastercard, Visa en American Express betalingen verwerken.

Wij ondersteunen ieder type rijschool

kleine rijschool

Kleine Rijscholen

Middel grote rijschool

Middel Rijscholen

grote rijschool

Grote Rijscholen

franchise rijschool

Franchise Rijscholen

Google play
App Store
App Gallery Huawei 3

Probeer PlanRijles zelf