Eenvoudig overstappen in één dag

overstap_button

Overstappen vanaf een papieren administratie

Overstappen naar Flexpulse PlanRijles moeilijk? Het is helemaal niet zo lastig als u wellicht zult denken. Door handig gebruik te maken van de tools die in PlanRijles beschikbaar zijn: bijvoorbeeld voegt u bestaande kandidaten eenvoudig toe aan PlanRijles. U hoeft verder geen historie van de leerling over te zetten, u geeft simpelweg in wat een leerling nog aan tegoeden heeft en vervolgens bent u klaar. Door een koppeling met de eID cardreader is het toevoegen van nieuwe kandidaten kinderspel in PlanRijles.

PlanRijles op tablet 2

Zorgeloos overstappen met onze overstapservice

Wilt u overstappen naar Flexpulse PlanRijles maar heeft u nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Geen probleem! U kunt gratis en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruik maken van Flexpulse PlanRijles gedurende uw contractstermijn bij uw huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden in rekening gebracht zodra het contract bij uw huidige aanbieder afloopt. Wij kunnen u helpen met de opzegging van uw huidige contract en de complete overstap naar PlanRijles. Natuurlijk heeft u binnen Flexpulse een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk gedurende de overstapperiode. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze unieke online helpdesk, u krijgt hier altijd dezelfde dag nog antwoord op uw vraag en/of probleem. De medewerkers op de helpdesk van Flexpulse PlanRijles zijn altijd gericht op het vinden van oplossingen voor uw probleem en denken daarin ook actief met u mee.

Overstappen vanaf andere Rijschoolsoftware

Wanneer u al gebruik maakt van een ander rijschoolsoftware systeem zijn er erg veel gegevens reeds digitaal opgeslagen. Flexpulse zal deze gegevens voor u gaan overzetten. Op deze manier hoeft u zelf  erg weinig werk te verrichten. In beide gevallen ondersteunen wij u waar dit mogelijk is en zullen we ervoor zorgen dat u een plezierige start met Flexpulse PlanRijles tegemoet gaat. Alles draait bij Flexpulse immers om een prettige en langdurige samenwerking!

PlanRijles op tablet 1

Vanzelfsprekend beschikken zij over alle kennis van PlanRijles en hebben zij gedurende het ruim elf jarig bestaan van Flexpulse zeer veel kennis opgedaan in de rijscholenbranche.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst uitproberen?

 

U mag ons systeem gratis en vrijblijvend gedurende 14 dagen uitproberen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfelt u nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie.

Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf