Eenvoudig overstappen in één dag

overstap_button

Overstappen vanaf een papieren administratie

Overstappen naar Flexpulse PlanRijles moeilijk? Het is helemaal niet zo lastig als u wellicht zult denken. Door handig gebruik te maken van de tools die in PlanRijles beschikbaar zijn: bijvoorbeeld voegt u bestaande kandidaten eenvoudig toe aan PlanRijles. U hoeft verder geen historie van de leerling over te zetten, u geeft simpelweg in wat een leerling nog aan tegoeden heeft en vervolgens bent u klaar. Door een koppeling met de eID cardreader is het toevoegen van nieuwe kandidaten kinderspel in PlanRijles.

Zorgeloos overstappen met onze overstapservice

Wilt u overstappen naar Flexpulse PlanRijles maar heeft u nog een contract lopen bij een andere aanbieder? Geen probleem! U kunt gratis en zonder opstartkosten (t.w.v. € 124,95) gebruik maken van Flexpulse PlanRijles gedurende uw contractstermijn bij uw huidige leverancier. Maandelijkse kosten worden in rekening gebracht zodra het contract bij uw huidige aanbieder afloopt. Wij kunnen u helpen met de opzegging van uw huidige contract en de complete overstap naar PlanRijles. Natuurlijk heeft u binnen Flexpulse een vast aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk gedurende de overstapperiode. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze unieke online helpdesk, u krijgt hier altijd dezelfde dag nog antwoord op uw vraag en/of probleem. De medewerkers op de helpdesk van Flexpulse PlanRijles zijn altijd gericht op het vinden van oplossingen voor uw probleem en denken daarin ook actief met u mee.

Overstappen vanaf andere Rijschoolsoftware

Wanneer u al gebruik maakt van een ander rijschoolsoftware systeem zijn er erg veel gegevens reeds digitaal opgeslagen. Flexpulse zal deze gegevens voor u gaan overzetten. Op deze manier hoeft u zelf  erg weinig werk te verrichten. In beide gevallen ondersteunen wij u waar dit mogelijk is en zullen we ervoor zorgen dat u een plezierige start met Flexpulse PlanRijles tegemoet gaat. Alles draait bij Flexpulse immers om een prettige en langdurige samenwerking!

Vanzelfsprekend beschikken zij over alle kennis van PlanRijles en hebben zij gedurende het ruim elf jarig bestaan van Flexpulse zeer veel kennis opgedaan in de rijscholenbranche.

Flexpulse Rijschoolsoftware eerst uitproberen?

 

U mag ons systeem gratis en vrijblijvend gedurende 14 dagen uitproberen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de functies binnen onze software. Twijfelt u nog? Vraag dan een demonstratie aan op locatie.

Google Play klein
appstore klein

Probeer PlanRijles zelf