Planningssoftware

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Vier weken gratis uitproberen

Planningssoftware voor uw rijschool

Planningssoftware is een handig hulpmiddel wanneer u de planning van uw rijschool op orde wilt houden. Uiteraard wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan administratie en agenda’s, maar wilt u zich focussen op het echte rijleswerk. Flexpulse Rijschoolsoftware biedt de applicatie PlanRijles aan, die door zowel lesgevers als kandidaten gebruikt kan worden. Zo is uw planning gemakkelijk en snel te gebruiken en een heel stuk minder foutgevoelig.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

De functies van onze planningssoftware voor uw rijschool

De leerlingversie is geschikt voor alle smartphones. De kandidaten plannen hun lessen eenvoudig in via de planningssoftware en uw rijschool is direct op de hoogte. Daarnaast kunnen kandidaten ook bijvoorbeeld rijlespakketten bestellen, waarvan de factuur direct ingezien kan worden. De uitgebreide lesgeversversie is van alle gemakken voorzien: beschikbaarheid opgeven, afspraken bewerken, rijlespakketten verkopen, facturen verzenden, de boekhouding beheren en nog veel meer.

Probeer gratis en volg een online demonstratie

De rijschoolsoftware PlanRijles kunt u vier weken gratis proberen. Zo heeft u genoeg tijd om alle functies te leren kennen, zeker in combinatie met onze online demonstratie. Wilt u liever een demonstratie van de planningssoftware op locatie, bijvoorbeeld op uw rijschool? Ook dat is mogelijk! Wanneer u dit wilt bespreken of vragen heeft, kunt u bellen naar 03/5009390, of vul het contactformulier in.