Software voor franchise rijscholen

franchise rijschool

Speciale software voor de franchisegever

Flexpulse Rijschoolsoftware heeft speciale software ontwikkeld voor franchisegevers, hierdoor is het mogelijk om alle accounts van uw franchisenemers in te zien en daarnaast ook bewerkingen en eventueel ook aanpassingen te doen binnen deze accounts. Hierdoor behoud u als franchisegever de regie en weet u exact wat er binnen uw organisatie speelt.

In de praktijk

Kunnen wij u ondersteunen en adviseren met betrekking tot het verbeteren van uw franchise rijschool. Hierdoor bespaart u tijd en dus geld.

Problemen worden binnen PlanRijles direct opgelost. Kandidaten worden automatisch herinnert aan geplande rijlessen, afspraken kunnen worden verandert en vorderingskaarten kunnen worden bijgehouden. Daarnaast past uw complete debiteuren administratie in ons systeem.

Al uw administratie in PlanRijles

Het verwerken van uw administratie vraagt om een compleet en complex rijschoolpakket. Plan Rijles biedt u deze mogelijkheden.

Vraag voor meer informatie een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs. Wij demonstreren graag de mogelijkheden die PlanRijles biedt voor deze vorm van ondernemen.

Voor meer informatie met betrekking tot de voordelen van Plan Rijles willen we u ook graag verwijzen naar onze functionaliteitenpagina.