Softwareleverancier voor rijschool

Totaalsysteem voor de hele onderneming

Mobiele applicatie beschikbaar

Vier weken gratis uitproberen

Softwareleverancier voor uw rijschool

Bent u op zoek naar een softwareleverancier voor uw rijschool? Dan heeft Flexpulse Rijschoolsoftware het perfecte systeem voor u beschikbaar. Bij het plannen en verwerken van rijlessen komt een hoop administratie kijken: planning, facturatie, contact met de kandidaten en nog veel meer. Daarom is veelzijdige en gebruiksvriendelijke software van groot belang. Als softwareleverancier zetten we ons in voor een goede organisatie binnen uw rijschool. Maak gebruik van onze applicatie PlanRijles en u weet zeker dat u profiteert van een compleet pakket aan functies.

Flexpulse Animatie plaatje in de lesauto

Toch liever een persoonlijke online demonstratie?

Verzorgd door een van onze medewerkers

Wij zijn graag de softwareleverancier voor uw rijschool

U maakt met PlanRijles gebruik van uiteenlopende functies. Niet alleen het plannen van rijlessen wordt een stuk gemakkelijker, ook het verwerken van financiële administratie wordt een aanzienlijk minder tijdrovende klus. Wij zijn een softwareleverancier voor zowel de grote als de kleine rijschool. Ook iedere lescategorie wordt ondersteund, bijvoorbeeld lessen voor motor, scooter en vrachtwagen. Onderweg, thuis of op kantoor, overal kunt u de rijlesplanner en administratie beheren. Uiteraard kunnen uw kandidaten ook altijd bij hun digitale rijlesagenda terecht.

Ontdek gratis de voordelen van onze software

Als softwareleverancier vertellen we u graag meer over de functies van onze rijles-app. U kunt dan ook eenvoudig gebruikmaken van onze online demonstratie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om PlanRijles vier weken gratis en vrijblijvend uit te proberen. Heeft u vragen? Bel gerust naar 03/5009390 of vul het online contactformulier in.

.