Tarieven

Aanbieding Rijschoolsoftware 50 procent korting def
Stap gratis over aktie

Tarieven Rijschoolsoftware
Maandelijks: €39,95 per lesgever excl. BTW

We bieden een alles-in-een pakket voor een maandelijks bedrag van € 39,95* per lesgever, inclusief toekomstige updates en toegang tot alle functionaliteiten. Het lage bedrag maakt PlanRijles geschikt voor zowel grote als kleine rijscholen. Vanaf 4 lesgevers is het mogelijk korting te krijgen op dit maandbedrag.

Om alles helder te houden biedt Flexpulse u een totaaloplossing in slechts één pakket. Dit houdt in dat wanneer u voor ons systeem kiest, de totale administratie zal zijn geautomatiseerd.
U hoeft bij ons geen extra modules of aanvullende pakketten aan te schaffen, we bieden u een compleet, helder en gebruiksvriendelijk totaalproduct. Onze tarieven zijn ongeacht het aantal rijles kandidaten.
Tevens kunt u geautomatiseerd SMS berichten versturen naar uw kandidaten. Dit is mogelijk vanaf €0,08* per sms bericht.

*Alle vernoemde tarieven zijn exclusief btw.

Geen vast contract, maandelijks opzegbaar

Wij hebben vertrouwen in ons product en gaan er dus ook van uit dat we ongeacht uw huidige werkwijze de juiste partner voor u zijn. Blijkt PlanRijles rijschoolsoftware toch niet de juiste oplossing voor u te zijn, dan is het maandelijks opzegbaar. U bent dus niet gebonden aan een vast contract. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven Rijschoolsoftware

Google Play
appstore

Probeer onze software nu zelf!

Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen