Alles voor één vast bedrag per maand

Aanbieding Rijschoolsoftware 50 procent korting def
Stap gratis over aktie

Rijschoolsoftware voor slechts
€ 39,95 per maand!

We bieden een alles-in-een pakket voor een maandelijks bedrag van € 39,95* per lesgever, inclusief toekomstige updates en toegang tot alle functionaliteiten. Het lage bedrag maakt PlanRijles geschikt voor zowel grote als kleine rijscholen. Vanaf 4 lesgevers is het mogelijk korting te krijgen op dit maandbedrag.

Om alles helder te houden biedt Flexpulse u een totaaloplossing in slechts één pakket. Dit houdt in dat wanneer u voor ons systeem kiest, de totale administratie zal zijn geautomatiseerd.
U hoeft bij ons geen extra modules of aanvullende pakketten aan te schaffen, we bieden u een compleet, helder en gebruiksvriendelijk totaalproduct. Onze tarieven zijn ongeacht het aantal rijles kandidaten.
Tevens kunt u geautomatiseerd SMS berichten versturen naar uw kandidaten. Dit is mogelijk vanaf €0,08* per sms bericht.

*Alle vernoemde tarieven op deze pagina zijn exclusief btw.

Bespaar met PlanRijles

Wist u dat u met het Planrijles systeem maar liefst minimaal 5 uur per week kunt besparen?
U bespaart o.a. tijd op:

•  ’s Avonds kandidaten bellen
•  Afspraken inplannen
•  Facturen handmatig opstellen en versturen
•  Betalingen controleren op de bank

Dit gaat nagenoeg automatisch door middel van Planrijles. U stelt de gegevens slechts één keer in en met één druk op de knop verstuurt u bijvoorbeeld een factuur naar de kandidaat. Dat betekent dat u ongeveer 5 uur per week extra rijles kunt geven. En dat betekent natuurlijk meer omzet en meer winst. Ook uw boekhouder/ster zal minder tijd nodig hebben voor het verwerken van uw administratie, en natuurlijk is het systeem ook nog volledig aftrekbaar, u kunt deze kosten immers als bedrijfskosten opvoeren.

Geen vast contract maar gewoon maandelijks opzegbaar

Wij hebben vertrouwen in ons product en gaan er dus ook van uit dat we ongeacht uw huidige werkwijze de juiste partner voor u zijn. Blijkt PlanRijles rijschoolsoftware toch niet de juiste oplossing voor u te zijn, dan is het maandelijks opzegbaar. U bent dus niet gebonden aan een vast contract. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven Rijschoolsoftware

Prijzen Licenties

Fulltime licentie € 39,95
Parttime licentie € 19,95
Google Play klein
appstore klein

Probeer onze software zelf!